11 Marraskuu 2015

Maailman ensiesittelyssä: Fiat Professional Fullback pick-up esitellään Dubain kansainvälisessä autonäyttelyssä

 

  • Fullback, Fiatin tavara-autojen uusin sankari, on suunniteltu ennen muuta ammattikäyttäjien tarpeet huomioiden, mutta se sopii mainiosti myös tavallisen autonkäyttäjän arkeen ja vapaa-aikaan
  • Fullback on amerikkalaisessa jalkapallossa voimakasotteinen ja luotettava puolustuspään pelaaja. Fiat Fullback on täysiverinen, fullback-henkinen, keskikokoinen pick-up segmentin tavara-auto
  • Fullbackin myynti Euroopassa alkaa toukokuussa 2016. Tarjolle tulee neljä erilaista korimallia, kolme varustetasoa, kolme moottoria ja kaksi vaihteistoa
  • Fullback täydentää Fiat Professionalin laajaa mallistoa, joka on vuodesta 1901 asti edustanut suorituskykyä, luotettavuutta ja innovatiivisuutta 

 

 

Fullback, Fiat Professionalin uusi, keskikokoinen pick-up, esitellään Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan alueen suurimmassa autonäyttelyssä, 2015 Dubai International Motor Show ́ssa - ja se tulee myyntiin EMEA - alueella toukokuussa 2016.

 

Fiatin yli satavuotinen historia ja erinomainen maine tavara-autojen valmistajana vauhdittavat Fullback pick-upin markkinoille tuloa. Malli täydentää jo entisestään laajaa Fiat Professional mallistoa ja se on räätälöity sekä ammattilaisten että aktiivisten harrastajien tarpeisiin.

 

Fullback vahvistaa Fiat Professionalin asemaa keskikokoisten pick-upien segmentissä EMEA -alueella, jossa Fiatin myynti oli 675 000 kappaletta (23% koko segmentin myynnistä). Lähi-Idän alueella Fiatin osuus on 58% ja Afrikassa 52%.

 

Mallin lanseerausta on strategisen tärkeä Fiatille. Fullbackin ominaisuudet, kestävyys ja luotettavuus sopivat segmenttinsä johtajalle enemmän kuin hyvin. Fullbackin monikäyttöisyys täyttää niin ammattilaiskäyttäjien kuin vapaa-ajankäyttäjien vaativimmatkin tarpeet.

 

Uusi Fullback on valmis ottamaan vastaan amerikkalaisen jalkapalloilun pelipaikkansa mukaisesti kovimmatkin haasteet. Puolustuslinjan viimeinen mies on aina valmis hoitamaan vaikeimmat tehtävät.

 

Markkinoiden monipuolisimmat muunteluvaihtoehdot, -mitat ja -moottorivaihtoehdot tarjoavasta valikoimasta löytyy sopiva mallisto jokaiseen EMEA -maahan, myös Suomeen. Fullback -mallisto tarjoaa neljä erilaista versiota (Single Cab, Extended Cab, Double Cab ja Chassis) sekä kolme varustetasoa

 

Kaikkien Fullback -mallien korkeus on 1 780 mm ja leveys 1 815 mm ja akseliväli tasan kolme metriä. Pituus riippuu malliversiosta. Single Cabin pituus on 5 155 mm, Extended Cabin pituus on 5 275 mm, Double Cabin 5 285 mm. Tavaratilan pituus vaihtelee niin ikään - Single Cabin 2 265 mm:stä Extended Cabin 1 850 mm:iin ja Double Cabin 1 520 mm:iin. Kantavuus on maksimissaan 1 100 kg ja vetomassa peräti 3100 kg. 

 

Lähi-Idässä ja Afrikassa Fullback on saatavilla kolmella moottorivaihtoehdolla: 2.5 -litraisella 110 tai 178 hevosvoimaisella dieselmoottorilla tai 2.4 -litraisella, 132 -hevosvoimaisella bensiinimoottorilla, joiden yhteyteen voidaan valita viisiportainen vaihteisto joko manuaalina tai automaattina.

 

Euroopaan Fullbackia tuodaan 2.4 -litraisena turbodieselina kahdella tehovaihtoehdolla: 150 hv tai 180 hv, molemmissa uusi kuusinopeuksinen manuaalivaihteisto tai viisinopeuksinen automaattivaihteisto, jossa on erillisominaisuutena urheilullisen ajotilan valitsin.

 

Fiat Fullback pick-up on saatavilla joko taka- tai nelivetoisena.

 

2015 Dubai International Motor Show yleisölle esitellään Fiat Fullbackin volyymimallien lisäksi Mopar - erikoisvarusteltu -mallisto. Mopar on Fiat Chrysler Automobilesin (FCA) jälkimarkkinointi, asiakaspalvelu ja alkuperäisvaraosamerkki.

 

Lisätietoja:

Tuote- ja viestintäpäällikkö Tomi Kari, puh. 040 768 7060, tomi.kari@fcagroup.com Viestintäjohtaja Bjarne Petersen, +45 2927 8832, bjarne.petersen@fcagroup.com

www.fiatprofessional.fi
www.fiatprofessionalpress.com

Lehdistökuvia: http://www.fiatprofessionalpress.com/gallery/detail/81 

 

 

Uusimmat videot

Edistynyt haku

Etsi...

Mistä
Mihin
Etsi

Kuvat


Lataa

Liitetiedostot